Közösségi oldalak

Belföld

Okány és Vésztő külterületén balesetnél helyszíneltek, Tótkomlóson garázdaság gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

Békés megyében 2022. szeptember 6-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Okány közelében 5 óra 30 perc körül egy személyautó vezetője hátulról nekiütközött egy kerti traktornak. A mentők az utóbbi jármű vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba.

 

Ahogy arról korábban hírt adtunk, halálos közlekedési baleset történt 18 óra 30 perc körül Vésztő külterületén, ahol egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy másik autósnak és összeütköztek. A balesetben hárman súlyos sérülést szenvedtek, míg ketten meghaltak.

 

Tótkomlóson 2022. szeptember 6-án 16 óra 30 perc körül két család között kialakult vita fajult tettlegességig. Többen összeverekedtek, ketten könnyebben megsérültek. A rendőrök a verekedőket előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra, ahol csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indult büntetőeljárás ellenük. A nyomozók azt is vizsgálják, hogy a jelenlévők közül kinek, milyen szerepe volt a konfliktusban – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.