Közösségi oldalak

Belföld

Nem fogták fel, hogy nem vezethettek volna, így büntetőeljárást indítottak ellenük

Kétegyházán és Gyomaendrődön ittas járművezetőkkel szemben intézkedtek a rendőrök, Újkígyóson és Békésen pedig olyan sofőröket szűrtek ki a forgalomból, akik eltiltás miatt nem vezethettek volna.

Újkígyósón a Kossuth utcában 2023. június 16-án 19 óra 45 perc körül egy személyautó vezetőjét ellenőrizték a rendőrök. A férfi nem vezethetett volna, mert a Békéscsabai Járásbíróság korábban két alkalommal is eltiltotta a járművezetéstől. A helyszíni alkoholmérés eredménye is pozitív értéket mutatott, így előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették. Ellene járművezetés ittas állapotban vétség és járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Szintén ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök 2023. június 17- én éjfél előtt néhány perccel Kétegyházán, a Gyulai úton. Egy személyautót vezető férfinál lett pozitív a helyszíni légalkoholmérés eredménye. Az ittas járművezetés gyanúját a további két mérés is megerősítette, ezért elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentés tettek ellene.

Nem vezethetett volna személyautót az a férfi sem, akivel szemben 2023. június 17-én 14 óra 15 perc körül intézkedtek a rendőrök Békésen az Oláh Mihály utcában. A Kecskeméti Járásbíróság ugyanis jogerős határozatával eltiltotta a járművezetéstől. A Békési Rendőrkapitányságon járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás.

Gyomaendrődön, a Vásártéri lakótelepen 2023. június 18-án éjfél után egy személyautó vezetője egy jobbra ívelő kanyarban letért az útról és nekiütközött egy játszótér hintaoszlopának, majd egy padnak. A kocsit vezető férfi nem sérült meg, de a szonda ittasságot jelzett nála. A rendőrök előállították a rendőrkapitányságra és büntetőeljárást indítottak ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna