Közösségi oldalak

Belföld

Elfogás Gyomaendrődön, garázdaság Körösladányban és lopás Újkígyóson

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2023. június 16-án 19 óra 30 perc körül Gyomaendrődön elfogtak és őrizetbe vettek egy férfit, aki ellen a Szarvasi Járásbíróság csalás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki.

Korábbi nézeteltéréseik miatt szóváltásba keveredett egymással két férfi 2023. június 16-án 23 óra 30 perc körül Körösladányban, a Kossuth Lajos utcában. A vita során az egyik férfi ököllel többször megütötte a másikat, aki könnyebben megsérült. A Szeghalmi Rendőrkapitányság garázdaság vétség miatt mindkét férfi ellen büntetőeljárást indított.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2023. június 18-án 2 óra után néhány perccel Újkígyóson, a Gyulai úton egy személyautót és annak vezetőjét ellenőrizték. Az intézkedés során a kocsi csomagtartójában egy sérült őzet találtak. A férfi elmondta, hogy az állatot nem sokkal korábban ütötte el és haza akarta vinni. A rendőség lopás vétség gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene, az őzet pedig átadták a vadásztársaság képviselőjének.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna