Közösségi oldalak

Belföld

Négyen haltak meg Dévaványa és Gyomaendrőd között egy balesetben

Négyen haltak meg Dévaványa és Gyomaendrőd között egy balesetben

Halálos baleset történt a délelőtti órákban a 4231 sz. út Dévaványa és Gyomaendrőd közötti szakaszán.

Gyomaendrőd külterületén, 2022. október 22-én 10 óra után néhány perccel egy személygépkocsi áttért a menetiránya szerinti baloldalra, lesodródott az útról és fának csapódott. A balesetben az autó vezetője és három utasa olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életüket vesztették.

A tragédia okát és körülményeit a Szarvasi Rendőrkapitányság vizsgálja. A helyszínelés teljes útlezárás mellet zajlik. A Dévaványa és a Gyomaendrőd felől érkezők is Körösladány irányába tudják elkerülni az érintett útszakaszt – tájékoztatta portálunkat Dr. Feuerwerker Béla c. r. alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri!

11:00

Információk szerint egy debreceni apa és fia, illetve egy létavértesi apa és fia utazott a balesetet szenvedett autóban. A személygépkocsit a 42 éves debreceni férfi vezette. A másik fiatalabb áldozat 39 esztendős volt.

17:10

Megszűnt az útlezárás, mindkét sávon zavartalanul halad a forgalom

A rendőrség feloldotta az útlezárást a 4231 sz. úton, a forgalom 2022. október 22-én 16 óra 58 perctől mindkét sávon zavartalanul halad – tájékoztatta portálunkat Dr. Feuerwerker Béla c. r. alezredes.

(Borítókép: Összeroncsolódott személygépkocsi a Gyomaendrőd és Dévaványa közötti úton 2022. október 22-én. MTI fotó: Donka Ferenc)

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!