Közösségi oldalak

Belföld

Négy közlekedési baleset, tíz sérült Békés megyében

Békés megyében 2021. augusztus 8-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gyomaendrőd külterületén, a 46-os főúton 2 óra 45 perc körül egy személygépkocsi megcsúszott, letért az útról és az út melletti bokros területen állt meg. A balesetben a jármű vezetője és két utasa könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsabán, az Andrássy út és a Petőfi utca kereszteződésében 10 óra 15 perc körül egy autóbusz takarásából úgy hajtott ki az úttestre egy kerékpáros, hogy nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak. Összeütköztek és a kerékpáros férfi súlyosan megsérült.

Csárdaszállás külterületén, a 46-os főúton 15 óra 30 perc körül letért az útról és két fának ütközött egy személygépkocsi, a vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Gyomaendrődön, a 46-os főút és a Dobi István utca kereszteződésében 20 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget két másik autónak. A három gépkocsi összeütközött, a balesetben öten megsérültek. Az elsőbbségadást elmulasztó gépkocsivezető és két utasa súlyosan, közülük ketten életveszélyes állapotban kerültek kórházba. A másik két autóban a vezetők egyedül ültek és mindketten könnyű sérülést szenvedtek – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!