Közösségi oldalak

Belföld

Négy közlekedési baleset, két könnyű és három súlyos sérült

Békés megyében 2022. augusztus 6-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

 

Kaszaperen, az Árpád utcában 4 óra 15 perc körül egy személygépkocsi sodródott árokba, a jármű vezetője és utasa is súlyosan megsérült.

Újkígyós külterületén, az Apponyi utca folytatásában lévő földúton egy motorkerékpárral közlekedő 13 éves fiú esett el. A balesetben 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Békéscsabán, az Őr utca és a Szabolcs utca kereszteződésében 11 óra 45 perc körül egy autós ütött el egy kerékpárost, akit a mentők könnyű sérüléssel vittek kórházba.

Gádoroson, a Bajcsy-Zsilinszky utca és az Október 6. utca találkozásánál 18 óra körül egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi nem tartott megfelelő követési távolságot egy személyautó mögött, és összeütköztek. A férfi, aki a gyanú szerint ittasan vezetett, 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.