Négy közlekedési baleset, három súlyos és egy könnyű sérült

Békés megyében 2021. június 24-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békésen, a Teleki utcában 7 óra 30 perc körül egy álló személygépkocsi kinyíló ajtajának ütközött és súlyos sérülést szenvedett egy kerékpáros.

Mezőkovácsházán, az Alkotmány utca és a Szabadság utca kereszteződésében 8 óra előtt néhány perccel összeütközött két személygépkocsi. Az elsőbbségadás elmulasztása miatt történt balesetben az egyik jármű vezetője könnyebben megsérült.

Békéscsabán, a Győri utcában 10 óra körül elesett egy kerékpáros. A nő, aki valószínűleg menet közben rosszul lett és ezért vesztette el az egyensúlyát, súlyos sérülést szenvedett.

A 44-es számú főút Gyula és Békéscsaba közötti szakaszán 22 óra 30 perc körül összeütközött három személygépkocsi, az egyik jármű vezetője súlyosan megsérült – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!