Közösségi oldalak

Belföld

Négy közlekedési baleset és egy őrizetbe vétel Békés megyében

Békés megyében 2021. szeptember 3-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gyulán, az Apor Vilmos tér és a K. Schriffert József utca kereszteződésében 7 óra 15 perc körül egy balra kanyarodó kerékpáros nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütköztek. A kerékpáros könnyű sérülést szenvedett.

Gyomaendrődön, a Fő úton 9 óra után néhány perccel forgalmi okból lassított, elesett és könnyebben megsérült egy motorkerékpárral közlekedő férfi.

Békéscsabán, a Tompa, Bercsényi és Veres Péter utcák kereszteződésében 10 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy tehergépkocsinak és összeütköztek. A balesetben a személygépkocsi vezetője és utasa könnyű sérülést szenvedett.

Szarvas külterületén 20 óra 30 perc körül letért az útról és árokba csapódott egy Szentes felől Szarvas irányába tartó személygépkocsi. Az autó vezetője súlyosan megsérült.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2021. szeptember 3-án engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vett egy férfit. A 21 éves békéscsabai fiatalember ellen járművezetés bódult állapotban bűncselekmény miatt folyamatban van egy büntetőeljárás, amelynek során 2021. augusztus 23-án bevonták jogosítványát. Ennek ellenére autóba ült és vezetett. A rendőrök a szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.