Közösségi oldalak

Belföld

Négy közlekedési baleset és egy elfogás

Békés megyében 2022. december 15-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gyulán, a Petőfi téren 5 óra 45 perc körül egy kerékpáros férfi nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütköztek, a férfi könnyebben megsérült.

Kertészszigeten, a Dózsa utcában 9 óra előtt néhány perccel egy tolató kistehergépkocsi gyalogost ütött el. A súlyosan megsérült nő a kórházban életét vesztette.

Békésen, a Névtelen út és a Szarvasi út kereszteződésében 14 óra körül egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárúton közlekedő kerékpárosnak. Összeütköztek és a biciklis könnyű sérülést szenvedett.

Szarvason, a Hunyadi utca és a Vasút utca kereszteződésében 16 óra 30 perc körül szintén elsőbbségadás elmulasztása miatt személygépkocsi és kerékpáros ütközött, a kerékpáros ebben az esetben is könnyebben megsérült.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság egyik körzeti megbízottja 2022. december 15-én elfogott és előállított egy békéscsabai férfit, akinek a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elrendelte a körözését. A 36 éves férfi ugyanis nem kezdte meg a korábban rá kábítószer birtoklása vétség miatt kiszabott büntetése letöltését. A rendőrök a férfit előállították a törvényszékre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.