Nagyszénáson balesetnél, Mezőberényben ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

Nagyszénáson, a Károlyi Mihály utca és a Jókai Mór utca kereszteződésében 2022. május 13-án 14 óra 30 perc körül egy elektromos triciklivel közlekedő férfi felborult. A balesetben a 77 éves férfi, aki a gyanú szerint ittasan vezetett, nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. május 13-án 23 óra körül Mezőberényben, a Kérhalom utcában. Egy segédmotor-kerékpár vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A 18 éves férfit a rendőrök előállították, majd miután a Békési Rendőrkapitányságon végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, büntetőfeljelentést tettek ellene, illetve szabálysértési eljárás is indult, mert nincs vezetői engedélye – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!