Közösségi oldalak

Belföld

Momentumhoz csatlakozik Stummer János a Jobbik volt alelnöke

Stummer János, a Nemzetbiztonsági bizottság volt elnöke és a Jobbik volt alelnöke belép a Momentumba – ezt Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke és frakcióvezetője, Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezető-helyettese és maga Stummer János jelentette be a Momentum elnökének Facebook-oldalán közzétett videóban.

„Jövök, mert úgy látom, a Momentumban megértették, hogy ennek az országnak a jelenéről és jövőjéről csak őszintén lehet és érdemes beszélni. Ebben a közösségben látják, hogy asztalcsapkodás helyett valódi kormányképességet kell építeni”

– indokolta döntését Stummer János.Az exjobbikos politikus elmondása szerint a Momentumban az a célja, hogy az elmúlt másfél évtizedben megszerzett tapasztalatait a lehető legmegfelelőbb helyen kamatoztassa. A Momentum politikusai ehhez hozzátették, hogy a pártban várnak mindenkit, aki képes szövetségben gondolkodni, és

„a fényt választja az árnyék helyett”.

A kormányváltás egy nehéz és hosszú folyamat, a Momentum nem fog hazudni a választóknak, szemben rengeteg szemfényvesztő, populista politikussal

– közölték.

 

YouTube csatorna

Médiapartnerek
Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!