Közösségi oldalak

Belföld

Mint a GTA-ban! – Autósüldözés, majd elfogás Debrecenben!

Rablási kísérlet történt Debrecen belvárosában csütörtökön a délelőtti órákban. A debreceni rendőrök elfogták azt a két férfit, akik megverték egy ékszerüzlet tulajdonosát – írja a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján.

Közölték: a rendőrség ügyeletére 2022. január 27-én 10 óra 30 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy egy Debrecen belvárosában található ékszerüzletben ismeretlenek bántalmazták a tulajdonost. A debreceni rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol kiderült, hogy a feltételezett elkövetők egy sárga színű járművel hagyták el a helyszínt. A rendőrök azonnal a keresésükbe kezdtek. Nem sokkal később az egyenruhások Debrecenben, a Csapó utcán érték utol a menekülő autót, amely megpróbált befordulni az egyik utcába, ahol több parkoló személygépkocsinak is nekiütközött.

A parkoló autó, floydozás látszatát keltő rendőrök, van itt minden A két férfi ekkor el akart futni, de nem járt sikerrel, az egyenruhások elfogták őket. Mindkét férfit előállították a kapitányságra, ahol kihallgatásuk megkezdődött. – Az esethez egy mentőegységet riasztottunk, a mentők egy 50 év körüli férfit láttak el vérző fejsebek miatt, továbbá felmerült az orrcsonttörés gyanúja is, ezért őt sebellátás után, stabil állapotban azonnal a baleseti sebészetre szállítottuk – tudatta Ménes Dávid, a Debreceni Mentőállomás vezetője, sajtószóvivő.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!