Miért várták meg a tragédiát?

Amint azt portálunk is megírta, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 4-es számú főút Szolnokot elkerülő szakaszán.


Az érdekesség az, hogy az egyik közösségi oldalon elkezdett terjedni egy áprilisi videó, ahol ugyanazon a helyen a szembejövő sávba dobja át a közlekedőt az úttest. Így akár az is elképzelhető, hogy ez az úthiba okozta a tragédiát.

Íme a felvétel:

Ami még érdekes, hogy a tragikus balesetek sorai után, megjelent egy útfelújításról szóló tájékoztatás is:

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatóság tájékoztatása szerint:

2021. augusztus 7-ig a 4-es számú főút 93+1660 km szelvényben lévő ún. záhonyi vasúti felüljáró környezetében burkolatjavítási munkálatok miatt félpályás lezárás került bevezetésre.

A munkálatok időtartama alatt a váltakozó irányú közúti forgalmat forgalomirányító fényjelző készülék irányítja. A forgalomkorlátozás az éjszakai időszakban is érvényben marad. A megváltozott forgalmi rendre veszélyt jelző és tilalmi táblák mellett elkorlátozó jelzőtáblák fogják felhívni a közlekedők figyelmét. Az adott szakaszon torlódásokra kell számítani.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!