Közösségi oldalak

Belföld

Mezőberényben, Gyulán, Békésen és Kétegyházán helyszíneltek a rendőrök

Békés megyében 2022. november 14-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről értesítették a rendőrséget.

Mezőberényben, a Vésztői út és a Belencéresi út kereszteződésében 7 óra 15 perc körül egy kerékpáros férfi nem biztosított elsőbbséget egy személyautónak és összeütközött vele. A balesetben a biciklis könnyeben megsérült.

Gyula külterületén 8 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője meg akart előzni egy mezőgazdasági vontatót, de nem vette észre, hogy már megkezdte az ő előzését is egy másik autós, aki hátulról nekiütközött. Egy utas nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Békésen, a Táncsics Mihály utca és a Bartók Béla utca kereszteződésében, a kerékpáros átvezető sávon 16 óra 45 perc körül egy biciklis és egy gyalogos egymásnak ütközött. Utóbbi férfi elesett és súlyosan megsérült.

Kétegyháza külterületén 18 óra után néhány perccel egy személyautó vezetője áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol összeütközött egy másik kocsival. A mentők a balesetet okozó autóst, akinél felmerült az ittasság gyanúja, nyolc napon túl gyógyuló sérüléssel vitték kórházba – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!