Közösségi oldalak

Belföld

Mezőberényben garázdaság, Gyulán és Orosházán körözés alapján intézkedtek a rendőrök

Békés megyében 2022. augusztus 31-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök 2022. augusztus 31-én délután Mezőberényben, egy lakóház előtt. Egy mezőberényi férfi egy falról lehullott vakolatdarabbal megdobott egy gyalogost, aki erre visszafordult és ököllel megütötte őt. Mindkét férfi könnyebben megsérült. A rendőrök előállították őket a Békési Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt kihallgatták őket.

[AdSense-AB

Gyulán, 2022. augusztus 31-én 9 óra után néhány perccel a rendőrjárőrök elfogtak egy körözött férfit. Nem fizette be egy korábban kiszabott bírságot, amit a Gyulai Járásbíróság átváltoztatott elzárásra, ezért őt a rendőrök a Csongrád-Csanád Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Néhány órával később Orosházán szintén egy körözött férfit fogtak el a rendőrök. Őt is megbírságolták korábban, de az előírt összeget nem fizette be, és a Gyulai Járásbíróság szintén átváltoztatta elzárásra. A 28 éves férfit a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Fogdájába vitték – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.