Közösségi oldalak

Belföld

Rendőrségi hírek Békés megyéből

A Szarvasi Rendőrkapitányság 2024. március 26-án őrizetbe vett egy férfit, mert segédmotoros kerékpárt vezetett úgy, hogy nincs rá jogosítványa. A 20 éves gyomaendrődi férfit a rendőrök az engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Megrúgta a jegyvizsgálót egy utas 2024. március 26-án egy Békéscsabáról Szegedre tartó vonaton. Nem volt jegye, azt állította, hogy ingyen utazhat, de nem volt nála olyan irat, amivel ezt igazolta volna. A férfi dulakodni kezdett a kalauzzal, és belé rúgott. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a nagykamarási férfit közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésével gyanúsítja.

A Kötegyán Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2024. március 27-én éjjel negyed 2 körül, Sarkadkeresztúr külterületén igazoltattak egy autóst, akiről kiderült, hogy a Debreceni Törvényszék eltiltotta a járművezetéstől. A 25 éves komádi férfi ellen a Sarkadi Rendőrkapitányságon büntetőeljárás indult – tájékoztatta portálunkat Deményné Tűri Zsanett r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.