Még a szépkorúak is kiröhögték Szegedi Balázs és Galló Ferenc trollkodását Békéscsabán

Szegedi Balázs próbálja átadni a főpolgármesternek gyenge kreálmányát…

Mint azt portálunk korábban megírta, Karácsony Gergely szombaton délelőtt tartott sajtótájékoztatót, majd ezt követően aláírásgyűjtést is rendeztek a Korzó téren. Már javában tartott az aláírásgyűjtés illetve a főpolgármester kedélyesen beszélgetett idősebb emberekkel a téren, majd megjelent a helyszínen Szegedi Balázs és Galló Ferenc.

Feltehetőleg előre készültek az esemény megzavarására, hiszen már az Alföldvíz Zrt-nél megtartott sajtótájékoztató alatt, gyerekes módon az autó kürtjének használatával is zavarták az eseményt. A Korzó téren Szegedi Balázs parafa dugókból összetákolt képződményt akart átadni Karácsony Gergelynek, míg Galló Ferenc sunyi módon a táskájában elrejtett multimédiás eszközzel, a cirkuszból ismert bevonuló zenét játszotta be. Több jelenlévő ember rökönyödött meg az alelnök akcióján.

Nem volt más dolguk! Szegedi Balázs (b) és Galló Ferenc

Volt aki kijelentette, hogy a megjelenteknek a szintjére, már nem lehet tovább lesüllyedni a keszonbetegség veszélye nélkül. Szegedi Balázs a budapesti dugókért aggódik, de azt elfelejti, hogy a jelenlegi Blaha Lujza téri átépítést még a liberális Szabad Demokratából fideszessé átváltozó Tarlós István bukott főpolgármester ígérte meg a Budapestieknek, majd felejtette el a beruházást.

A trollkodást leszámítva az aláírásgyűjtés rendben lezajlott.

Galló Ferenc-ről annyit kell tudni, hogy Simonka György fideszes országgyűlési képviselő belső körének bizalmi embere volt, majd mikor látta a süllyedő hajót szembefordult vele. Így róla nem tudunk többet írni a jó ízlés határán belül. Természetesen olyan kijelentés is elhangzott a téren, hogy

aki másnak a kampányát ily módon megzavarja, az olyan sötét mint a vakond belső zsebe.

Azt nem tudni, hogy mi céljuk volt az akciójukkal, mert az előválasztás eredménye teljesen másodlagos a kormánypárt részére. Feltehetőleg azért akcióztak a békéscsabai fideszesek, mert már normális politizálással semmit nem tudnak felmutatni.

A gyenge jelenet után helyzetértékelés is volt a trollkodó fideszeseknél.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!