Közösségi oldalak

Belföld

Rendőrségi hírek Békés megyéből

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2024. április 11-én elfogtak egy férfit, aki ellen hamis magánokirat felhasználása bűncselekmény elkövetése miatt a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki. A 33 éves orosházi férfit Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

 

Jogosítvány nélkül vezető férfit vett őrizetbe 2024. április 11-én délután a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság. A 24 éves fiatalember személygépkocsival volt, amikor Magyarbánhegyesen, a Bóna Demeter utcában leállították. A szonda ittasságot jelzett nála, így büntetőeljárás is indult ellene. Az engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt pedig a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

Virágtartónak ütközött egy autó 2024. április 11-én 17 óra 45 perc körül Szeghalmon, a Szelesi Újtelep utcában. A kocsi vezetője nem sérült meg és a baleset után elhajtott a helyszínről, de nem sokkal később a rendőrök a Sárrét utcában leállították. A gyanú szerint ittasan vezetett, ezért elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna