Közösségi oldalak

Belföld

Lopott autóval borult fel egy ittas férfi Vésztőn, ketten verekedtek össze egy békéssámsoni büfében

Békés megyében 2022. augusztus 7-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Vésztőn, a Kossuth Lajos utcában 2022. augusztus 7-én 3 óra 15 perc körül fának ütközött és felborult egy személygépkocsi. A járműben ketten ültek, egyik férfi sem sérült meg, de a vezető, egy 20 éves kevermesi férfi a gyanú szerint ittasan ült volán mögé. Ráadásul az autó sem az övé volt, hanem Elekről, egy kapubejáróból vitte el. A kocsi nem volt bezárva és benne volt az indítókulcs. A kevermesi férfi ellen ittas járművezetés és jármű önkényes elvétele bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is büntetőeljárás indult.

Békéssámsonban, egy büfében 2022. augusztus 8-án éjjel fél 1 körül összeverekedett két férfi, a dulakodás közben megrongálták a bejárati ajtót. A verekedésben egyikük súlyosan megsérült. Az Orosházi Rendőrkapitányság a történtek ügyében garázdaság vétség miatt nyomozást rendelt el és a rendőrök mindkét férfit gyanúsítottként hallgatták ki – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!