Közösségi oldalak

Belföld

Lopás Vésztőn, ittas sofőr Gyulán, begyógyszerezve vezetet egy férfi Telekgerendásnál

Vésztőn, egy ház udvaráról 2023. november 10-éről 11-ére éjszaka elloptak egy elektromos kerékpárt. A rendőrök előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 21 éves férfit és lefoglalták tőle a biciklit.

Kerítésnek ütközött egy személygépkocsi 2023. november 10-én 21 óra 15 perc körül Mezőberényben, a Kereki utcában. A járművet vezető 32 éves mezőberényi férfi nem sérült meg, de a gyanú szerint ittas volt, ezért büntetőeljárás indul ellene.

Gyulán, a Leiningen utcából 2023. november 11-én 20 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy személygépkocsi-vezetőt. A szonda alkoholfogyasztást jelzett nála és a vezetői engedélyét korábban szintén ittas járművezetés miatt már bevonták. Most újabb büntetőeljárás indult ellene, az engedély nélküli vezetés szabálysértésért pedig a Gyulai Rendőrkapitányság őrizetbe vette és a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

Árokba hajtott egy autós 2023. november 12-én 23 óra 15 perc körül Telekgerendás külterületén. A férfi a 47-es főúton ment, amikor letért az útról. A balesetben nem sérült meg, de kiderült, hogy mielőtt elindult, nagy mennyiségű gyógyszert vette be, amitől bódult állapotba került. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 60 éves békéscsabai férfi ellen büntetőeljárást indított – tájékoztatta portálunkat Deményné Tűri Zsanett r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.