Lopás Sarkadon, garázdaság Mezőberényben és kábítószer birtoklás Békéscsabán

Meglopta egy nő az ismerősét 2021. július 18-án reggel Sarkadon. A bűncselekmény a férfi lakásán történt. A nő az előszobában kivette a férfi kabátjának a zsebéből a pénztárcáját és több tízezer forintot vitt el belőle. A rendőrök az 52 éves sarkadi nőt előállították és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak ellene.

Mezőberényben, az egyik sörözőben 2021. július 18-án 13 óra körül egy férfi kiabált a pultos nővel és megpróbálta megdobni őt egy pohárral, de nem találta el. Ezután a vendéglátóhely teraszán a nyakánál fogva megrángatott egy vendéget. Senki nem sérült meg, az erőszakos férfit a rendőrök előállították és garázdaság vétség elkövetésével gyanúsítják.

Kábítószer birtoklása vétség elkövetésével gyanúsítható férfit állítottak elő a rendőrök 2021. július 18-án 15 óra körül Békéscsabán, a vasútállomásról. A 26 éves gyömrői férfinél műanyag fóliába csomagolt fehér port találtak, és a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett nála. A port a nyomozók lefoglalták, a férfit pedig gyanúsítottként kihallgatták.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!