Közlekedési baleset Békéscsabán, Dévaványán és Vésztőn, elfogás Battonyánál

Békés megyében 2021. július 19-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Szarvasi úti felüljárón 8 óra körül egy tehergépkocsi vezetője a belső sávból a külső sávba akart átsorolni, de nem volt kellően körültekintő és érintőlegesen nekiütközött egy külső sávban haladó személygépkocsinak. A személygépkocsi a szalagkorlátnak ütközött és a vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Dévaványán, a Hunyadi utca és a Kossuth utca kereszteződésében 18 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy másik autósnak. A két jármű összeütközött, az elsőbbségadást elmulasztó nő könnyű sérülést szenvedett.

Vésztőn, a Móricz Zsigmond utcában 2021. július 19-én 12 óra körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és fának ütközött. Az autót vezető férfi nem sérült meg, de az alkoholszonda ittasságot jelzett nála. A rendőrök a 26 éves fiatalembert előállították vérvételre, büntetőfeljelentést tettek ellene és bevonták a vezetői engedélyét.

A battonyai közúti határátkelőhelyen 2021. július 19-én 20 óra 45 perc körül elfogtak a rendőrök egy román állampolgárt, aki ellen a francia hatóságok bűnszervezetben elkövetett lopás miatt nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki. A 28 éves férfit a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság őrizetbe vette – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!