Közösségi oldalak

Belföld

Közlekedési baleset Békéscsabán, Dévaványán és Vésztőn, elfogás Battonyánál

Békés megyében 2021. július 19-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Szarvasi úti felüljárón 8 óra körül egy tehergépkocsi vezetője a belső sávból a külső sávba akart átsorolni, de nem volt kellően körültekintő és érintőlegesen nekiütközött egy külső sávban haladó személygépkocsinak. A személygépkocsi a szalagkorlátnak ütközött és a vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Dévaványán, a Hunyadi utca és a Kossuth utca kereszteződésében 18 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy másik autósnak. A két jármű összeütközött, az elsőbbségadást elmulasztó nő könnyű sérülést szenvedett.

Vésztőn, a Móricz Zsigmond utcában 2021. július 19-én 12 óra körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és fának ütközött. Az autót vezető férfi nem sérült meg, de az alkoholszonda ittasságot jelzett nála. A rendőrök a 26 éves fiatalembert előállították vérvételre, büntetőfeljelentést tettek ellene és bevonták a vezetői engedélyét.

A battonyai közúti határátkelőhelyen 2021. július 19-én 20 óra 45 perc körül elfogtak a rendőrök egy román állampolgárt, aki ellen a francia hatóságok bűnszervezetben elkövetett lopás miatt nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki. A 28 éves férfit a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság őrizetbe vette – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Magyar Nagydíj – Oscar Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen

Oscar Piastri, a McLaren ausztrál versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjat vasárnap a Hungaroringen,

Ádám Martin a görög élvonalba szerződött

Ádám Martin a görög élvonalban szereplő Aszterasz Tripolisz labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. A 29 éves támadó

Magyar Nagydíj – Norris vezérletével mclarenes első sor a Hungaroringen

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét, a MOL Nyrt. tulajdonában lévő molkupa.hu főszerkesztőjét. Mint

YouTube csatorna