Közösségi oldalak

Belföld

Lopás Békéscsabán, közokirat hamisítás Battonyán, élettársát verte meg egy férfi Körösladányban

Lopás elkövetésével gyanúsítható férfit vettek őrizetbe a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2023. március 21-én. A gyanú szerint a 42 éves férfi néhány nappal korábban egy békéscsabai társasház lépcsőházából lopott el egy elektromos rollert, ezért ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

 

Battonyán, a Fő utcában 2023. március 21-én 11 óra után néhány perccel egy személygépkocsit és annak vezetőjét ellenőrizték a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei. Az autót egy egyiptomi állampolgárságú férfi vezette, aki igazoltatáskor több okmányát is bemutatta. Az intézkedő rendőrjárőrnek feltűnt, hogy az átadott vezetői engedélye nem eredeti, ezért a férfit előállították a rendőrkapitányságra és közokirat-hamisítás bűntett gyanúja miatt eljárást indítottak ellene.

Körösladányban, az egyik családi házban 2023. március 21-én egy férfi összeveszett az élettársával és bántalmazta is őt. A nő könnyű, zúzódásos sérüléseket szenvedett. A férfit a Szeghalmi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és súlyos testi sértés kísérlet elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.