Közösségi oldalak

Belföld

Lopás Battonyán, garázdaság Orosházán, rendszámcsaló Szeghalmon

Lakatlan házból lopott egy férfi 2023. március 16-áról 17-ére Battonyán. Letaposta a kerítést és benyomta az ajtót, úgy jutott be az épületbe, ahonnan többek között gázpalackokat és szeszes italokat vitt el. A rendőrök a történtekről érkezett bejelentés után rövid idő alatt elfogták és kihallgatták.

 

Összeverekedett négy férfi és három nő 2023. március 19-én 17 óra 30 perc körül Orosházán. Az eset során négyen könnyebben megsérültek. Az Orosházi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indított eljárást és vizsgálják, hogy kinek milyen szerepe volt a verekedésben.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei 2023. március 19-én 22 óra 15 perc körül Szeghalmon a Széchenyi utcában ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az autón elől egy magyar honosságú rendszámtábla volt, hátulra azonban egy szlovák honosságú hatósági jelzést szereltek fel. A rendőrjárőrök a kocsi utasterében több rendszámtáblát is találtak, ezeket az osztrák hatóság adta ki. Az autót vezető 41 éves szeghalmi férfi ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett miatt indult eljárás – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.