Közösségi oldalak

Belföld

Közlekedési baleseteknél helyszíneltek és ittas sofőröket fogtak meg a rendőrök

Békés megyében 2022. november 11-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Újkígyóson, az Arany János utca és a Kossuth utca kereszteződésében 7 óra 15 perc körül egy személygépkocsi elsodort egy kerékpárost, akit a mentők könnyű sérüléssel vittek kórházba.

Negyed órával később Mezőberényben, a Kereszt utca és a Budai Nagy Antal utca találkozásánál szintén egy autó ütközött össze biciklissel. A balesetben utóbbi járművel közlekedő férfi súlyosan megsérült.

Orosházán, a Széchenyi téri kijelölt gyalogos-átkelőhelyen 12 óra 15 perc körül egy személygépkocsival közlekedő férfi későn vett észre egy kerékpáros nőt és összeütköztek. A nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Két helyen is ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Békés megyében 2022. november 11-én. Először 10 óra körül Nagybánhegyesen, a Dózsa utca és a Mátyás király utca kereszteződésében ellenőriztek egy személygépkocsi-vezetőt.

Ezután 22 óra 45 perc körül Mezőberényben, a Kölcsey utcában állítottak meg egy autóst. Mindkét járművezetőnél alkoholfogyasztást jelzett a szonda és a további légalkoholmérések is igazolták azt, hogy ittasan vezettek. A rendőrjárőrök a két férfi jogosítványát elvették és büntetőfeljelentést tettek ellenük.

Szarvason 2022. november 11-én őrizetbe vettek a rendőrök egy 37 éves férfit, mert garázdaság gyanúja miatt körözését rendelte el a Békéscsabai Rendőrkapitányság – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

Médiapartnerek
Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!