Közösségi oldalak

Belföld

Baleseteknél helyszíneltek és magánlaksértés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

Békés megyében 2022. november 12-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gyulán, a Tiborc utcában 4 óra körül egy személygépkocsi nekiütközött egy kisteherautónak, majd egy ház falának. A balesetben a járművezető könnyebben megsérült, a budapesti férfi a gyanú szerint ittasan közlekedett, emellett a kábítószer-gyorsteszt is pozitív értéket mutatott.

Mezőberényben, a Csabai utcai kerékpárúton összeütközött két biciklis, egyik súlyosan megsérült.

Okányban, a Rákóczi utca és a Thurzó utca kereszteződésében 11 óra 30 perc körül egy kerékpáros férfi nem adott elsőbbséget egy autónak és összeütköztek. A mentők a szabálytalanul közlekedő férfit, aki a gyanú szerint ittas volt, nyolc napon túl gyógyuló sérüléssel vitték kórházba.

Fél órával később Békéscsabán, a Kazinczy utca és az Illésházi út találkozásánál egy személyautó vezetője mulasztotta el az elsőbbségadást egy kerékpárossal szemben. Utóbbi járművel közlekedő könnyebben sérült meg.

Vésztőn, a Szőlőskert utcában 2022. november 12-én éjjel egy ittas férfi berúgta egy ház bejárati ajtaját, ahol ismerőse lakik. Az ajtóból az üveg kitört, erre felébredt az ott lakó és kitessékelte a 41 éves férfit, akivel szemben a rendőrök magánlaksértés miatt büntetőfeljelentést tettek – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.