Közösségi oldalak

Belföld

Közlekedési balesetek, őrizetbe vételek és egy lopás miatt keresett férfi elfogása

Békés megyében 2023. október 9-én a 47-es számú főút Köröstarcsa és Körösladány közötti szakaszán történt halálos közlekedési baleset mellet további két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békésszentandráson, a Hunyadi utcában 13 óra után néhány perccel egy személygépkocsi vezetője kitolatott egy autóbusz elé. A busz hirtelen fékezett és a járművön az egyik leszállásra készülő utas elesett. A nő könnyű sérülést szenvedett. Orosházán, a Huba utca és a Rákóczi Ferenc utca kereszteződésében 20 óra 45 perc körül elsőbbségadás elmulasztása miatt összeütközött két személygépkocsi, az egyikben a vezető és az utas könnyebben megsérült.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság 2023. október 9-én a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt őrizetbe vett egy mezőhegyesi férfit. A 45 éves férfi elment a szüleihez, pedig korábbi viselkedése, kapcsolati erőszak bűncselekmény elkövetése miatt a bíróság megtiltotta neki, hogy felkeresse őket. A rendőrség a szabálysértés miatt három napon belül újra bíróság elé állíthatja.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2023. október 9-én előállítottak egy férfit, akinek a Pesti Központi Kerületi Bíróság zaklatás bűncselekmény elkövetése miatt elrendelte a körözését. A 49 éves gyulai férfit a rendőrség őrizetbe vette.

Ugyanezen a napon a gyulai rendőrök elfogtak egy komádi férfit is, aki ellen lopás miatt a Debreceni Törvényszék adott ki elfogatóparancsot. Őt a rendőrök a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna