Közösségi oldalak

Belföld

Közlekedési balesetek, lopás és garázdaság miatt történt rendőri intézkedések

Békéscsabán, a Gyóni Géza utcában 2022. november 19-én 18 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak és elütötte őt. A biciklis nő súlyosan megsérült.

Békéscsaba külterületén, a Csanádapáca és Békéscsaba közötti úton 2022. november 19-én 16 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem tartott jobbra, így az autója visszapillantó tükre összeért egy neki szemből érkező kocsi tükrével. Senki sem sérült meg, de a szabálytalan autósnál a szonda alkoholfogyasztást jelzett. A rendőrök elvették a nő vezetői engedélyét és ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei 2022. november 19-én előállítottak egy férfit, mert a gyanú szerint az elmúlt napokban Vésztőn, egy lakatlan házból ellopott egy gázpalackot. A palackot lefoglalták tőle és visszaadták a tulajdonosnak, a férfi ellen pedig büntetőeljárás indult.

Békésszentandráson, a Szent László utcában 2022. november 19-én 11 óra körül szerelemféltés miatt vitatkozott, majd összeverekedett két férfi. Közben átmentek a Hunyadi utcai buszmegállóba, ott is folytatódott az ütésváltás, mindketten könnyű sérülést szenvedtek. A Szarvasi Rendőrkapitányság garázdaság miatt nyomozást rendelt el, és vizsgálja a történtek körülményeit.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!