Közösségi oldalak

Belföld

Közlekedési balesetek, ittas járművezetés és bunyó Békéscsabán

Csorváson, a Gremsperger József utca és a Batthyány utca kereszteződésében 2023. március 31-én 7 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak és elütötte őt. A kerékpáros férfi könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsabán, a Lencsési út és a Fövenyes utca kereszteződésében 2023. március 31-én 15 óra 40 perckor egy személygépkocsi kerékpárúton közlekedő rollerest ütött el. A rolleres férfi súlyos fejsérülést szenvedett.

Vésztőn, a Kossuth utcában, 2023. április 2-án 14 óra 40 perckor egy személygépkocsi, miközben megfordult, elütött egy motorkerékpárral közlekedő férfit. A férfi elesett és súlyosan megsérült. Utasa is volt, ő könnyű sérülést szenvedett.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei az elmúlt napokban két férfit állítottak elő ittas járművezetés gyanúja miatt. Gyomaendrődön, a Pásztor János utcában, 2023. március 31-én 19 óra 45 perckor egy tehergépkocsi sofőrjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda.

Szarvason, a Vasút utcában pedig 2023. április 2-án 9 óra körül egy személygépkocsi vezetőjénél lett pozitív a légalkoholmérés eredménye. A rendőrök mindkét férfitől elvették a jogosítványukat és büntetőeljárást indítottak ellenük.

Békéscsabán, a Millenium téren 2023. április 1-jén 16 óra 30 perc körül összeszólalkozott egymással két férfi, majd a vita közben egyikük ököllel arcon ütötte a másikat. A megütött férfi 8 napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett. A történtek ügyében a Békéscsabai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!