Közösségi oldalak

Belföld

Közlekedési baleset és lopás Békésen, garázdaság Békéscsabán és lopás Sarkadon

Békésen, a Széchenyi téren 2023. április 18-án 8 óra előtt néhány perccel, egy kerékpáros kisteherautóval ütközött. A biciklis nő kerékpáros átvezető sávon akart áthajtani az úttesten, de a tábla utasítása ellenére nem adott elsőbbséget a közeledő járműnek, ezért történhetett meg a baleset. A nő súlyosan megsérült.

Békésen, 2023. április 18-án 17 óra 30 perc körül igazoltattak a rendőrök egy férfit, akinél réz és alumínium huzalok voltak. A férfi elismerte, hogy egy telephelyről lopta azokat, ezért a rendőrök előállították, büntetőeljárást indítottak ellene és a huzalokat lefoglalták tőle.

Járdalapokat szedett fel egy férfi 2023. április 18-án, Sarkadon, a Somlay utcában. A négy betonlapot talicskával vitte el. A rendőrök elszámoltatták és büntetőeljárást indítottak ellene, a járdalapokat pedig lefoglalták tőle.

Békéscsabán, a vasútállomáson 2023. április 18-án késő este egy férfi betört egy ablaküveget. Állítása szerint lekéste a vonatát, ezért lett indulatos. A Békéscsabai Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésével gyanúsítja – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.