Közösségi oldalak

Belföld

Körözés alapján történt elfogás és szabálytalanul, illetve ittasan vezetőkkel szemben történtek intézkedések

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei 2023. július 8-án délelőtt elfogtak és előállítottak egy férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék lopás bűntett elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A 33 éves mezőberényi férfit Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Békéscsabán, a Petőfi utcából 2023. július 8-án előállítottak a rendőrök egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfit. Az alkoholszonda ittasságot jelzett nála, nem volt rajta bukósisak, utast vitt a motoron és egy behajtani tilos táblát is figyelmen kívül hagyott. A rendőrök elvették a vezetői engedélyét, az ittas járművezetésért büntetőeljárást indítottak ellene, és az összes többi szabálytalansága miatt is megtették a szükséges intézkedéseket.

Jogosítvány nélkül személygépkocsit vezető férfit igazoltattak a rendőrök 2023. július 8-án Battonyán, az Ady Endre utcában. A 30 éves férfit előállították, a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt őrizetbe vette, és a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

Árokba hajtott egy autós 2023. július 9-én 2 óra után néhány perccel Szarvason, a Benka Gyula utca és a Brigád utca kereszteződésében. A férfi nem sérült meg, de a gyanú szerint ittasan vezetett, ezért büntetőeljárás indult ellene.

Gyulán, egy áruház parkolójában 2023. július 9-én 18 óra 45 perc körül egy személygépkocsi nekiütközött egy másik, álló autónak. Személyi sérülés nem történt, de az autó vezetője a szondáztatás eredménye szerint ittas volt. A rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntetőeljárást indítottak ellene – tájékoztatta portálunkat Deményné Tűri Zsanett r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.