Közösségi oldalak

Belföld

Könnyű sérüléssel járó baleset és három bűncselekmény miatt történt rendőri intézkedés

A 44-es főúton, Szarvas külterületén, 2022. május 16-án 11 óra 45 perckor egy személygépkocsi árokba hajtott, fának ütközött és felborult. A balesetben az autót vezető nő könnyű sérülést szenvedett.

jogo

Az Elek és Lőkösháza közötti úton, 2022. május 16-án délelőtt egy tehergépkocsi vezetője a tilos jelzés ellenére áthajtott egy vasúti átjárón és nekiment a lecsukódó sorompónak, ami letört. A sofőr elhajtott a helyszínről. A rendőrök azonosították és Gyulai Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2022. május 16-án 20 óra körül előállítottak egy férfit, mert a gyanú szerint ittasan személygépkocsit vezetett. Békéscsabán, a Temető sor és a Tessedik utca kereszteződésében állították le és igazoltatták. A pozitív eredményű légalkoholmérések után bevonták a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.