Három baleset, egy súlyos és négy könnyű sérült.

Orosházán, a Csengeri utcából, 2022. május 18-án 10 óra körül egy tehergépkocsi kanyarodott ki a Vásárhelyi útra, de a jármű sofőrje nem adott elsőbbséget egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfinek. A motoros azért, hogy elkerülje az ütközést, hirtelen fékezett, de eközben elvesztette az egyensúlyát, elesett, és könnyű sérülést szenvedett. A tehergépkocsi vezetője észlelte, hogy baleset történt, de nem maradt ott, elhajtott. Később visszament a helyszínre, a rendőrök előállították és segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene.


Szarvason, a Szabadság úton 2022. május 18-án 14 óra körül egy parkolóba bekanyarodó személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárúton közlekedő kerékpárosnak és elütötte őt. A nő súlyosan megsérült.

Az Orosháza és Kardoskút közötti úton, 2022. május 19-én 4 óra körül őz ugrott ki egy személygépkocsi elé. A jármű vezetője azért, hogy elkerülje az ütközést a vaddal, jobbra kormányozta a kocsit és az út melletti árokba hajtott. Az autó három utasa könnyebben megsérült – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!