Közösségi oldalak

Belföld

Kifigyelte, majd kifosztotta az idős embert Békésen, egy 39 éves gyomaendrődi férfi

Több százezer forintot vett el egy férfi egy idős embertől 2022. január 20-án 11 óra 45 perc körül Békésen, a Széchenyi téren. Az idős férfi éppen akkor vette fel a bankban a nagy összeget, majd amikor kiment az utcára, az idegen leszólította és kivette a kerékpárja kosarában lévő szatyorból a pénzt.

A rendőrök rövid idő alatt azonosították és elfogták a kifosztás bűntett elkövetésével gyanúsítható 39 éves gyomaendrődi férfit, akit előállítottak és őrizetbe vettek. A pénzt szinte hiánytalanul megtalálták nála és lefoglalták, így az idős férfi visszakaphatja.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított két nő ellen, mert 2022. január 18-án szerszámokat és egyéb dolgokat loptak egy lakatlan ház udvaráról Mezőkovácsházán. A rendőrségre január 20-án érkezett a bejelentés, a rendőrök két órán belül azonosították és előállították a nőket, az ellopott dolgok egy részét megtalálták náluk, lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2022. január 20-án elfogtak egy békési férfit, akit a Pesti Központi Kerületi Bíróság garázdaság, a Győri Rendőrkapitányság pedig kábítószer birtoklása miatt keresett. A 40 éves férfit a Békéscsabai Rendőrkapitányság őrizetbe vette.