Közösségi oldalak

Belföld

Két közlekedési balesetnél helyszíneltek és egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében 2021. december 10-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Orosházán, a Huba utca és a Könd utca kereszteződésében 16 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinak és összeütköztek. A mentők a férfit könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Köröstarcsán, a Széchenyi utca és a Berényi út kereszteződésében 22 óra körül egy kisbusz lesodródott az útról és egy fának ütközött. A balesetben hatan könnyebben megsérültek.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. december 10-én 5 óra 30 perc körül Békéscsabán, a Dobozi úton. Egy tehergépkocsi vezetőjénél az alkoholszondás ellenőrzéskor felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan vezetett. A rendőrök előállították, majd miután még két mérés eredménye lett pozitív, elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.