Közösségi oldalak

Belföld

Két közlekedési baleset, két őrizetbe vétel

Békés megyében 2022. augusztus 11-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békésen, a Névtelen utca és a Dr. Veres Endre utca kereszteződésében 16 óra körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy másik autósnak. A két jármű összeütközött, a vétlen autós, aki a gyanú szerint ittasan vezetett, könnyű sérülést szenvedett.

Az M44-es gyorsforgalmi úton, Kondoros külterületén 17 óra 15 perc körül szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi, az autó utasa könnyű sérülést szenvedett.

A Békési Rendőrkapitányság 2022. augusztus 11-én őrizetbe vett két férfit. Egyikük ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja garázdaság miatt elfogatóparancsot adott ki. A másik férfi 2022. augusztus 11-én 16 óra körül társával megjelent ismerőse házánál és számonkérte, bántalmazta őt, mert szerinte korábban ellopta a pénztárcáját. A 45 éves támadót és társát is önbíráskodás bűntett elkövetésével gyanúsítja a rendőrség – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!