Közösségi oldalak

Belföld

Két közlekedési baleset, két őrizetbe vétel és egy ittas járművezetés miatt történt rendőri intézkedés

Békés megyében 2023. augusztus 3-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Tótkomlóson, a Szántó utca és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében 14 óra 30 perc körül elsőbbségadás elmulasztása miatt összeütközött egy személygépkocsi és egy kerékpáros, a kerékpáros könnyű sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

Békéscsabán, a Ligeti Károly soron 19 óra 30 perc körül egy kerékpáros irányjelzés nélkül kikanyarodott egy személygépkocsi elé. Az autós már nem tudott megállni, elütötte és a férfi könnyű sérülést szenvedett.

Újkígyóson, a Kossuth utcában 2023. augusztus 3-án 19 óra 45 perc körül egy férfi szóváltás után taglóval meg akarta ütni vitapartnerét. A megtámadott férfi az ütéseket ki tudta védeni, eközben könnyű sérüléseket szenvedett. A felfegyverkezve elkövetett garázdaság gyanúsítottját a Békéscsabai Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság 2023. augusztus 3-án őrizetbe vett egy medgyesegyházi férfit, mert mezőgazdasági vontatót vezetett úgy, hogy nincs érvényes vezetői engedélye. A rendőrök Medgyesegyházán, a Petőfi utca és a Damjanich utca kereszteződésénél igazoltatták és a szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2023. augusztus 3-án ittas járművezetés gyanúja miatt előállítottak egy dobozi férfit. Személygépkocsit vezetett, és miután a szonda jelezte, hogy alkohol van a szervezetében, a rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene – tájékoztatta portálunkat Deményné Tűri Zsanett r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna