Közösségi oldalak

Belföld

Két közlekedési baleset és két bűncselekmény miatt történt rendőri intézkedés

Békés megyében 2023. április 17-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Sarkad külterületén, a Sarkadkeresztúr és Sarkad közötti kerékpárúton 13 óra 30 perc körül elesett és súlyosan megsérült egy benzinmotoros kerékpárral közlekedő férfi.

Békéscsabán, a Gyulai út és a Körte sor kereszteződésében 15 óra 45 perc körül személygépkocsi kerékpárossal ütközött. Az autó vezetője felsegítette a kerékpárost, de mivel úgy tűnt, hogy a nő nem sérült meg, nem értesítették a rendőrséget. A nő azonban később bejelentést tett az esetről. A rendőrség kéri a fehér színű, dobozos kialakítású jármű vezetőjét, hogy a baleset körülményeinek tisztázása érdekében jelentkezzen a Békéscsabai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3., telefonszám: 66/523-700).

Építési törmeléket rakott le két férfi 2023. április 17-én 10 óra 30 perc körül Békéscsabán, az Építők útján, egy közparkként nyilvántartott területre. A sittet a 4-es honvéd utcából teherautóval vitték oda. A közterület-felügyelők tetten érték őket, és a Békéscsabai Rendőrkapitányság hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellenük.

Telefont lopott egy házból egy férfi 2023. április 17-én, délután Sarkadon. A kerítésen át bemászott az udvarra, majd a ház bejárati ajtajának üvegét betörte és elvitt egy mobiltelefont. A szomszédok látták, mit csinál és egyikük hívta a rendőrséget. A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei a 24 éves férfit rövid idő alatt elfogták, előállították és büntetőeljárást indítottak ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.