Két ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök Békéscsabán

Békés megyében 2022. január 26-án személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Kazinczy utca és az Ihász utca kereszteződésében 2022. január 26-án 21 óra 30 perc körül letért az útról és fának ütközött egy személygépkocsi. A balesetben senki nem sérült meg, de a jármű vezetőjénél alkoholfogyasztást mutatott a szonda. A rendőrjárőrök ezért orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték a 25 éves ukrán férfit.

Két órával később szintén Békéscsabán, a Zrínyi Miklós utcában megállítottak a rendőrök egy autóst. A helyszíni ellenőrzéskor az alkoholszonda ittasságot jelzett az 51 éves budapesti férfinál, akinél a további mérések is megerősítették azt, hogy ittasan vezetett. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei mindkét esetben elvették a járművezetők jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellenük. Emellett a rendőrség a balesetet okozó ukrán autóst őrizetbe vette – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!