Közösségi oldalak

Belföld

Kábítószer a gyulai határon, eltiltott és engedély nélküli járművezetők Kevermesen és Mezőberényben, elfogás Szarvason

Személyautóval jelentkezett kilépésre egy belga állampolgárságú férfi 2024. március 12-én 16 óra 30 perc körül a Gyula közúti határátkelőhelyen. Az ellenőrzés során a férfi táskájából kábítószergyanús növényi törmelék került elő, ami a gyorsteszt alapján marihuána volt. A férfit előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol kábítószer birtoklás vétség miatt büntetőeljárás indult ellene.

Nem vezethetett volna személyautót az a férfi, akit 2024. március 12-én 15 óra körül állítottak meg a rendőrök Kevermesen. A sofőrt a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság korábban március 27-ig eltiltotta ettől, ennek ellenére ő mégis a volán mögé ült. A rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség miatt eljárás indult ellene.

Nem vezethetett volna az a férfi sem, akivel szemben 15 óra körül intézkedtek a rendőrök Mezőberényben. Segédmotoros kerékpárral közlekedett, amikor megállították és kiderült nincs vezetői engedélye. A férfit a Békési Rendőrkapitányság rendőrei engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt őrizetbe vették és három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2024. március 12-án elfogtak egy férfit, aki ellen hamis tanúzás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki a Tiszafüredi Járásbíróság. A férfit előállították a rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna