Közösségi oldalak

Belföld

Jogosítvány nélkül és ittas vezetők buktak meg, egymás autóját rongálta meg két nő Sarkadon

Jogosítvány nélkül vezetett egy férfi Kétegyházán, teherautósofőrnél jelzett az alkoholszonda Magyarbánhegyesen, és garázdaság miatt volt szükség rendőri intézkedésre Sarkadon.

Jogosítvány nélkül vezető férfi ellen indított büntetőeljárást 2023. július 17-én a Gyulai Rendőrkapitányság. A 21 éves kétegyházi fiatalember segédmotoros kerékpárral közlekedett Kétegyházán úgy, hogy a Békéscsabai Járásbíróság 2023. január 16-án egy évre eltiltotta a járművezetéstől.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2023. július 17-én délelőtt Magyarbánhegyesről. Tehergépkocsival volt és a Kossuth utcában igazoltatták, szondáztatták meg. Miután a légalkoholmérés eredménye pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Sarkadon, a Gyár utcában 2023. július 17-én este szóváltásba keveredett egymással egy férfi és egy nő, majd megrongálták egymás kocsiját. A Sarkadi Rendőrkapitányság mindkettőjük ellen garázdaság vétség gyanúja miatt eljárást indított – tájékoztatta portálunkat Deményné Tűri Zsanett r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna