Ittas járművezetés Újkígyóson és Magyarbánhegyesen, sorompót tört egy román állampolgárságú férfi Körösladányban

Békés megyében 2021. szeptember 23-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Két ittas járművezetéssel gyanúsítható férfival szemben intézkedtek a rendőrök 2021. szeptember 23-án Békés megyében. Újkígyóson, az Újköz utca és a Kossuth utca kereszteződéséből 21 óra 10 perc körül egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfit állítottak elő. Alkoholt fogyasztott mielőtt elindult, ezt több légalkoholmérés is igazolta, emellett nem rendelkezett vezetői engedéllyel. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a büntetőeljárás megindítás mellett a 45 éves férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt őrizetbe vette, és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják. Egy órával később Magyarbánhegyes külterületén egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. A Battonyai Határrendészeti Kirendeltség rendőrjárőrei a kétegyházi férfit orvosi vizsgálatra, mintavételre vitték, majd elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Közlekedés biztonsága elleni bűncselekménnyel gyanúsítható román állampolgárságú férfit állítottak elő a rendőrjárőrök 2021. szeptember 23-án Hajdú-Bihar megyéből, a Nagykereki Közúti Határátkelőhelyről. A 40 éves férfi órákkal korábban Körösladány külterületén, az egyik vasúti átjáróba a tilos jelzés ellenére behajtott és a tehergépkocsijával letörte a félsorompót. A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei a férfit gyanúsítottként hallgatták ki – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Copyright © 2015-2021 KELETEN.HU – IMPRESSZUM