Közösségi oldalak

Belföld

Kék hírek Békés megyéből

Ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés, elfogások és egy garázdasággal gyanúsítható férfi őrizetbe vétele.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2023. június 8-án 2 óra körül Szarvas külterületén a 44-es számú főúton ellenőriztek egy személyautót és annak vezetőjét. Az 57 éves békéscsabai nő annak ellenére ült volán mögé, hogy nem volt érvényes vezetői engedélye. A rendőrök a nőt őrizetbe vették és három napon belül bíróság elé állíthatják.

Körözés alatt álló férfit fogtak el a rendőrök 2023. június 8-án 5 körül a lőkösházi vasúti határátkelőhelyen. A 29 éves román férfi ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság adott ki elfogadóparancsot garázdaság vétség miatt.

A Békési Rendőrkapitányság 2023. június 8-án őrizetbe vett egy békési férfit, mert 16 óra körül megjelent egyik ismerőse házánál. Bekiabált neki, majd szóváltásba keveredett és erőszakosan viselkedett vele. A 27 éves férfi ellen garázdaság miatt büntetőeljárás indult.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei 2023. június 8-án elfogtak és előállítottak egy vésztői férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék lopás miatt elfogatóparancsot adott ki. A 36 éves férfit Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték – tájékoztatta portálunkat Deményné Tűri Zsanett r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.