Közösségi oldalak

Belföld

Ittas járművezetés és egy illegális szemetelő miatt történt rendőri intézkedés

Békés megyében 2023. április 13-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Ittas járművezetéssel gyanúsítható férfit állítottak elő a rendőrök 2023. április 13-án este a gyulai közúti határátkelőhelyről. A román állampolgár 20 óra előtt néhány perccel egy tehergépkocsival jelentkezett belépésre. A szonda alkoholfogyasztást jelzett nála, így nem folytathatta az útját, a rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntetőeljárást indítottak ellene.

 

Magyarbánhegyesen 2023. április 12-e és 13-a között valaki két helyre szemetet pakolt le. A hulladékkupacokban voltak autóalkatrészek, neoncsövek, olajos kannák is. A helyi önkormányzattól érkezett bejelentés után a rendőrök rövid időn belül azonosították azt a férfit, aki a feleslegessé vált dolgokat egy árokba, illetve egy füves területre lepakolta. A rendőrség eljárást indított és szakértővel vizsgáltatja meg a hulladék összetételét és veszélyességét – tájékoztatta portálunkat Deményné Tűri Zsanett r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.