Közösségi oldalak

Belföld

Ittas és eltiltott járművezetők Békésszentandráson, Battonyán és Sarkadon, tolvajt állították elő Gyulán

Ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök 2024. február 22-én 14 óra 30 perc körül Békésszentandráson, az István Király utcában. A helyszíni ellenőrzés során a szonda azt mutatta, hogy a férfi alkohol ivott vezetés előtt és ezt a további mérések is megerősítették. A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Battonyán, a Somogyi utcában 2024. február 22-én 8 óra 15 perc körül a rendőrök egy tehergépkocsit és annak vezetőjét ellenőrizték. Az intézkedés során kiderült, hogy a férfi nem vezethetett volna, mert a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság korábban 2 hónap időtartamra eltiltotta ettől. A férfi ellen járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetése miatt büntetőeljárás indult.

Nem vezethetett volna az a férfi sem, akit 2024. február 22-én 10 óra 30 perckor állítottak meg a rendőrök Sarkadon, a Jókai utcában. A férfi személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Békéscsaba Járásbíróság ettől 12 hónapra eltiltotta. A férfit a rendőrök őrizetbe vették és eljárást indítottak ellene.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2024. február 22-én előállítottak egy férfit, aki korábban ellopta egy nő pénztárcáját az egyik gyulai szórakozóhelyről. A férfi ellen lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.