Közösségi oldalak

Belföld

Ittas és drogos járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök Kondoroson, illetve Békésnél

Ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök 2023. december 12-én 11 óra 40 perc körül Kondoros külterületén. Egy személygépkocsit vezető férfit ellenőriztek, akinél a helyszíni alkoholszonda ittasságot jelzett. Az ittas járművezetés gyanúját a további vizsgálatok is megerősítették, ezért a rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Balesetet okozott egy férfi 2023. december 12-én 17 óra körül Békés külterületén. Az eset során ő sérült meg könnyebben, de már a helyszíni vizsgálat során kiderült, hogy korábban olyan gyógyszert vett be, ami hátrányosan befolyásolta a vezetési képességeit. A Békéscsabai Rendőrkapitányság bódult állapotban elkövetett járművezetés vétség gyanúja miatt indított eljárást ellene.

Összeverekedett két férfi a békéscsabai autóbusz-állomáson 2023. december 12-én éjfél körül. A konfliktus szóváltással kezdődött, de ezután kölcsönösen bántalmazták is egymást. Mindkét férfi 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett. Békéscsabai Rendőrkapitányság garázdaság vétség gyanúja miatt indított eljárást és vizsgálják, hogy kinek milyen szerepe volt a verekedésben.

Egy ittas férfi kiabált 2023. december 12-én 12 óra körül a gyomaendrődi vasútállomáson. A kiérkező rendőröknek elmondta, hogy dohányozni akart és nem találta az öngyújtóját, ezért lett ideges. Bevallotta azt is, hogy mérgében ököllel megütött egy magasfeszültséget jelző táblát is, ami összetört. A rendőrök kiérkezése előtt, a férfit próbálta megnyugtatni egy utas, akivel szóváltásba is keveredett, de tettlegesség nem történt. A Szarvasi Rendőrkapitányság a férfi ellen rongálás szabálysértés miatt indított eljárást.