Közösségi oldalak

Belföld

Rendőrségi hírek Békés megyéből

Egyirányú utcában forgalommal szemben közlekedő autóst állítottak le a rendőrök 2024. március 23-án délelőtt Békéscsabán, a Szabó Dezső utcában. A soproni férfi a gyanú szerint ittasan vezetett, három légalkoholmérés is ezt mutatta. A járőrök elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Kábítószer gyanúját keltő fehér port találtak a rendőrök egy autósnál 2024. március 23-án, Tótkomlóson. A férfit a Fő úton állították le, alufóliába csomagolva vitte az anyagot, amit lefoglaltak tőle. A 37 éves férfit az Orosházi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésével gyanúsítja.

Kipontozódott férfit vett őrizetbe 2024. március 24-én éjjel 1 óra körül a Szarvasi Rendőrkapitányság. Személygépkocsit vezetett úgy, hogy a közlekedési előéleti pontjainak a száma elérte a 18-at, ezért bevonták a jogosítványát. A rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság 2024. március 24-én lopás miatt őrizetbe vett egy helyi férfit. Egy ház udvaráról vitt el baromfikat, az állatok egy részét a rendőrök lefoglalták tőle és visszaadták a tulajdonosnak – tájékoztatta portálunkat Deményné Tűri Zsanett r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna