Közösségi oldalak

Belföld

Hét baleset, hét sérült Békés megye útjain

Medgyesegyházán, Szeghalmon, Tarhoson, Dobozon, Békéscsabán, Szabadkígyóson és az M44-esen is helyszíneltek a rendőrök.

Békés megyében 2023. június 9-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Medgyesegyháza külterületén 14 óra 30 perc körül elesett és súlyosan megsérült egy kerékpáros nő.

Szeghalmon a Kazinczy utca és a Somogyi Béla utca kereszteződésében 20 óra 45 perc körül egy elektromos rollerrel közlekedő kislány nem adott elsőbbséget egy személyautónak, így összeütköztek. A gyermek elesett és súlyos sérülést szenvedett.

Másnap kora délután, 13 óra 15 perc körül Tarhos külterületén egy jobbra ívelő kanyarban letért az útról egy személygépkocsi és az úttest baloldalán fának ütközött. Az autót vezető férfi súlyos sérülést szenvedett.

Alig egy órával később Doboz közelében egy motorkerékpárral közlekedő férfi előzött egy személyautót, de eközben nyomvályúba hajtott, elesett és könnyebben megsérült.

Ugyanezen a napon, 16 óra 30 perc körül Békéscsabán, a Bartók Béla úton egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi későn vette észre az előtte forgalmi okból lassító személygépkocsit. Emiatt hátulról nekiütközött, elesett és megsérült, sérülései nyolc napon belül gyógyulnak.

Szabadkígyós külterületén 2023. június 11-én 10 óra 50 perc körül egy motorkerékpárral közlekedő férfi egy jobbra ívelő kanyarban áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol nekiütközött egy jelzőtáblának, majd árokba esett és súlyosan megsérült.

Az M44-es autóúton, Kétsoprony külterületén 15 óra 40 perc körül egy személyautó előzés közben megcsúszott és szalagkorlátnak ütközött. A balesetben az autó jobb első ülésén utazó nő megsérült, sérülései nem súlyosak – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna