Három közlekedési baleset, két könnyű és egy súlyos sérült

Békés megyében 2020. január 10-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Tótkomlóson, a Széchenyi utca és az István utca kereszteződésében, 10 óra körül egy tolató személygépkocsi kerékpárost ütött el. A kerékpáros férfi könnyű sérülést szenvedett.

Tótkomlóson, a Széchenyi utca és az István utca kereszteződésében, tolató személygépkocsi kerékpárost ütött el. Fotó: police.hu

Szarvason, a Hunyadi János utca és a Vasút utca találkozásánál, 12 óra után néhány perccel egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy robbanómotoros kerékpárral közlekedő férfinek és összeütköztek. A férfi könnyebben megsérült.

Szarvason, a Hunyadi János utca és a Vasút utca találkozásánál, személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy robbanómotoros kerékpárral közlekedő férfinek és összeütköztek. Fotó: police.hu

Kondoroson, a Hősök útja és a Szénási út kereszteződésében, 14 óra 30 perc körül egy kerékpáros azért, hogy elkerüljön egy ütközést, fékezett és elesett. A nő 8 napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett.

Close