Közösségi oldalak

Belföld

Hamar lekapcsolták a rendőrök a 26 éves sarkadi tolvajt

Lopni próbált egy házból egy férfi a Békés megyei Sarkadon. A rendőrök tetten érték, és az ügyét két hét alatt feldolgozták. A nyomozás iratai már az ügyészségen vannak.

 

Sarkadon, 2023. március 3-án reggel a rendőrök tetten értek egy férfit, amint lopni próbált egy lakatlan házból. A kerítés hiányos, és az ajtó is nyitva volt, így könnyedén bejutott az épületbe. Felment a padlásra, ahol eladható dolgok után kutatott. Két hangfalat, valamint egy zsákba kábeleket készített össze, de elvinni már nem tudta azokat, mert megjelentek a rendőrök, tetten érték és előállították. A Sarkadi Rendőrkapitányság a 26 éves férfi ellen lopás kísérlete miatt indított büntetőeljárást. A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges nyomozási cselekményeket két hét alatt elvégezték, és az ügy iratait 2023. március 16-án bíróság elé állítási javaslattal küldték el az ügyészségre.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!